Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Απάντηση σε σχόλια

Συνάδελφε-συνδικαλιστή, Λεωνίδα Οικονομίδη. Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι η μισή αλήθεια ισοδυναμεί με το μεγαλύτερο ψέμα.
Αποκρύπτεις, σκοπίμως φυσικά, ότι ο συνάδελφος Στέργιος Φιλίππου –όχι πλέον συνδικαλιστής γιατί τηρώντας τη δεοντολογία παραιτήθηκε από μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου από τη στιγμή που επιλέχτηκε από το Π.Υ.Σ.Π.Ε. ως προϊστάμενος εκπ/κών θεμάτων (κάθε ομοιότητα είναι απλή σύμπτωση)- έχει στο βιογραφικό του σεμινάριο 500 ωρών στην πληροφορική και διετή εμπειρία-προϋπηρεσία γραμματειακής υποστήριξης σε Ι.Ε.Κ.. Εάν για σένα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα και η ιδιότητα του φοιτητή στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο έχει ιδιαίτερη βαρύτητα, τότε καθείς με την κρίση του.
Επειδή τιμάς όλους τους συναδέλφους και έχεις αναλάβει εργολαβικά την υπεράσπιση του δικαίου τους θα σου θυμίσουμε δύο μόνο απ’ τις πολλές περιπτώσεις που ανέλαβες να επιλύσεις, ως μέλος του Π.Υ.Σ.Π.Ε. με γνώμονα το δίκιο, όπως το αντιλαμβάνεσαι εσύ φυσικά.
Περίπτωση πρώτη.
Πέρυσι, αρχές Σεπτεμβρίου το τότε Π.Υ.Σ.Π.Ε. μέλος του οποίου ήσουν κι εσύ αποφάσισε να στείλει έναν αναπληρωτή συνάδελφο, κατά παράβαση κείμενων διατάξεων για την τοποθέτηση αναπληρωτών, στο Επταχώρι. Όταν ο συγκεκριμένος συνάδελφος ρώτησε «γιατί με τοποθετήσατε στο Επταχώρι, εφόσον δεν είμαι τελευταίος στον πίνακα αναπληρωτών απ’ όσους ήρθαμε στην Καστοριά» η απάντησή σου ήταν: «γιατί έτσι γουστάραμε».
Ο άνθρωπος τελικά βρήκε το δίκιο του και τοποθετήθηκε σε σχολείο που δικαιούνταν, μετά προφανώς από κάποια παρέμβαση τις οποίας την προέλευση δεν γνωρίζουμε.
Περίπτωση δεύτερη
Συνεδριάζει το ΠΥΣΠΕ μέλος του οποίου και ο συνάδελφος Οικονομίδης. Το θέμα είναι η επιλογή υποδιευθυντή-υπεύθυνου ολοήμερου Δ. Σ. Πενταβρύσου και οι υποψήφιοι δύο. Τα προσόντα του ενός 21 χρόνια προϋπηρεσίας, πτυχίο ΚΑΤΕΕ, προϋπηρεσία ως υποδιευθυντής-υπεύθυνος ολοήμερου. Τα προσόντα του δεύτερου 12 χρόνια προϋπηρεσίας και τίποτε άλλο.
Ποιος λέτε να επιλέχτηκε με την ψήφο του συναδέλφου υπερασπιστή του δικαίου Οικονομίδη Λεωνίδα; Ο δεύτερος. Με ποια αιτιολογία; Έχει οικονομικά προβλήματα και είναι πιο συνεργάσιμος. Πού; Πιθανότατα στις εκλογές αιρετών,
-μόνο ο συνάδελφος Λεωνίδας Οικονομίδης γνωρίζει.
Συνάδελφε Οικονομίδη Λεωνίδα, προφανώς ο καιρός που έκανες ότι γουστάρεις πέρασε, γι αυτό λίγη σεμνότητα και ταπεινότητα δε βλάπτει.


Η κυρία, οι δύο κύριοι του Π.Υ.Σ.Π.Ε. και ο συνάδελφος-συνδικαλιστής Φιλίππου.

Υποψήφιε συνδικαλιστή και συνάδελφε Πάτρα. Η επιστημονική και παιδαγωγική επάρκεια που με τόση αγωνία ήθελες να προσφέρεις αποδεικνύεται στην τάξη και όχι στα γραφεία. Δεν τεκμηριώνεται μ’ ένα χρόνο προϋπηρεσίας παραπάνω απ’ τον συνάδελφο Φιλίππου. Είναι προφανώς για σένα το προσόν που σε κάνει να νιώθεις ότι αδικήθηκες κατάφορα.
Σίγουρα και δεν έχεις πράσινο παρελθόν γιατί έχεις πολύ και βαθύ μπλε παρελθόν και αυτό ήταν το προσόν που πιθανώς έβλεπε ο μοναδικός ο πραγματικός χωρίς κομματικές ταμπέλες ΑΙΡΕΤΟΣ του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Καστοριάς κ. Οικονομίδης.
Ως προς το «αιδώς αργείοι..» συμφωνούμε, μόνο που θα πρέπει να αναρωτηθείς συνάδελφε ποιοι είναι οι ¨αργείοι¨ στην προκειμένη περίπτωση και ένα κοίταγμα στον καθρέφτη πολλά μπορεί να αποκαλύψει.
ΥΓ Όσο για την παράταξή μας, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου φυσικά, μην ανησυχείς δε θα ζητήσει την ψήφο σου γιατί ήδη την έχεις τάξει αλλού, ως αντιπαροχή για προσφερόμενες υπηρεσίες και από κομματική αφοσίωση φυσικά.

Η κυρία και οι δύο κύριοι του Π.Υ.Σ.Π.Ε.

21 σχόλια:

  1. Ανώνυμος27/9/10

    Συνάδελφε συνδικαλιστή και αιρετέ Σωτήρη.
    Λυπάμαι ειλικρινά για τις ανακρίβειες που δημοσιεύεις σήμερα όσον αφορά το πρόσωπό μου.
    Και εξηγούμαι:
    1)Από πότε η γραμματειακή υποστήριξη συνιστά διοίκηση;Και πως αποδεικνύεται αυτή;; Συγνώμη τότε που δεν έβαλα στο βιογραφικό μου ότι υπηρέτησα στο στρατό ως επιλοχίας. Εκεί τουλάχιστον έκανα και διοίκηση και γραμματειακή υποστήριξη.............
    2)Γιατί σκοπίμως παραλείπεις να αναφέρεις ότι είμαι αρχαιότερος υπάλληλος από το συνάδελφο κ Φιλίππου;Μήπως γιατί δε σε συμφέρει;
    3)Συμφωνώ ότι η παιδαγωγική επάρκεια αποδυκνείεται στην πράξη. Εσείς όμως πως γνωρίζετε τη δικιά μου; Ρωτήστε αν θέλετε τους πρωην διευθυντές μου ανά την Ελλάδα να σας πουν για αυτή.Δεν έχω λείψει ούτε μια μέρα από την τάξη για να πάω ή να αποσπαστώ σε γραφείο ή ΙΕΚ στα 12 χρόνια που είμαι εκπαιδευτικός.
    4)Για δε την επιστημονική μου επάρκεια , λυπάμαι , αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί. Ότι έχω πετύχει το έχω πετύχει με εξετάσεις ΣΥΝΕΧΕΙΑ (πανελλήνιες, ΑΣΕΠ).Κρίθηκα κύριοι και κρίνομαι ακόμα, Άρα δε σας επιτρέπω να την αμφισβητείτε.Και ουτε φυσικά είστε αρμόδιοιεσείς να με αξιολογείσετε.
    5)Δεν αναγνωρίζετε επίσημο έγγραφο του κράτους ( αποδεικτικό από το ΕΑΠ ότι έχω τελειώσει με επιτυχία τη θεματική ενότητα ) και αναγνωρίζετε τη γραμματειακή υποστήριξη στο ΙΕΚ( η οποία και δεν αποδεικνύεται); Είμαι περήφανος για το παρελθόν μου γιατί ποτέ δεν το έκρυψα. Δεν το έπαιξα ποτέ ανεξάρτητος και φυσικά ούτε λίγο μπλέ για να γίνω μετά βαθειά πράσινος , όταν δε με έκαναν διευθυντή.Άρα για την αντιπαροχή κοιταχτείτε στον καθρέπτη σας. Εσείς και η παραταξή σας είστε μαθημένοι από αυτές. Ψάξτε, σας προκαλώ και αν βρείτε κάτι μεμπτό προσάψτετό μου.
    Και για να τελειώνουμε. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. Εδώ λοιπόν πάει το αιδώς αργείοι.
    Για όλα αυτά, άλλωστε έχω το θάρρος της γνώμης μου και δημοσιεύω τις απόψεις μου με ονοματέπωνυμο και όχι σαν κάποιος συνδικαλιστής(κάθε ομοιότητα είναι απλή σύμπτωση).
    Ευχαριστώ
    Ιωάννης Β. Πάτρας
    Εκπ.Φυσικής Αγωγής
    Συνδικαλιστής ΔΑΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/10

    "Η κυρία, οι δύο κύριοι του Π.Υ.Σ.Π.Ε. και ο συνάδελφος-συνδικαλιστής Φιλίππου."
    Τι απίστευτη υπογραφή!
    Κρίνοντες και κρινόμενοι μαζί!
    Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάτε πια, αγαπητοί συνδικαλιστές της ΠΑΣΚ.
    Το ΠΥΣΠΕ, νομίζω, είναι για να υπηρετεί τους συναδέρφους, όχι τον εκάστοτε κομματικό στρατό.
    Η στάση του νέου Διευθυντή Εκπαίδευσης είναι αξιέπαινη και από μόνη της αναιρεί τα έωλα επιχειρήματα με τα οποία επιχειρείτε να αιτιολογήσετε την κατάφορη αδικία που υπέστη ο συνάδελφος Πάτρας καταλογίζοντας του -τι έγκλημα!- "πολύ και βαθύ μπλε παρελθόν". Έτσι θα χτίσετε το "Νέο Σχολείο";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/9/10

    Πολύ μελάνι χύθηκε μα θα μπορούσαν πολλά να μην έχουν γραφεί-εκατέρωθεν- που μόνο πικρία φέρνουν. Επί της ουσίας όμως ουδέν, μόνον επί προσωπικού. Ανωτερότητα θα δείξει κανείς;
    Μαχόμενος δάσκαλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί συνάδελφοι,
    κατα το "αιδώς αργείοι" θα συμπληρώσω κι εγώ το "ουαί υμιν γραμματείς και φαρισαίοι " του Π.Υ.Σ.Π.Ε.Παρακολουθώ τον καταιγισμό των απαντήσεων και αναρωτιέμαι:Από πότε το δίκαιο έχει χρώμα?Υπάρχουν αλήθεια γαλάζιοι και πράσινοι εκπαιδευτικοί που κρίνονται με βάση την κομματική τους ταυτότητα?Υπάρχουν αλήθεια γαλάζια και πράσινα σχολεία που αντιμετωπίζονται μεροληπτικά από το εκάστοτε υπηρεσιακό συμβούλιο?Με όσα ειπώθηκαν παραπάνω θεωρώ ότι τα ερωτήματα είναι ρητορικά.
    Είναι δυνατόν να ακούγονται εκφράσεις του τύπου: "πολύ και βαθύ μπλε παρελθόν"και" έχεις τάξει την ψήφο σου αλλού για τις προσφερόμενες υπηρεσίες;".Αν τα λόγια αυτά βγήκαν από το στόμα εκλεγμένου από τους εκπαιδευτικούς μέλους του ΠΥΣΠΕ ,ΛΥΠΆΜΑΙ αλλά έχουμε τους αντιπροσώπους που μας αξίζουν αφού τους ψηφίζουμε.

    ΕΠΩΝΥΜΑ και όχι ΑΝΩΝΥΜΑ:
    Αλεξάνδρα Μιχαλοπουλου
    Υποψήφια Αιρετός ΔΑΚΕ
    για το ΠΥΣΠΕ.

    Υ.Σ
    Μία ακόμη ερώτηση : Πώς ορίζεται ,κατά τη γνώμη σας ο "υποψήφιος" συνδικαλιστής;Σύμφωνα με το λεξικό ,συνδικαλιστής είναι αυτός που ασχολείται με την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.Οπότε συνδικαλιστής ή είσαι ή δεν είσαι(ΆΣΧΕΤΑ αν έχεις ή δεν έχεις εξαργυρώσει τις γνωριμίες σου σε ψήφους).Και καλό θα ήταν οι "επίσημοι" συνδικαλιστές να έβγαιναν και καμιά φορά να μιλήσουν πρόσωπο με πρόσωπο με αυτούς ,τουλάχιστον, που τους ψήφισαν και να μην κρύβονται πίσω από την ανωνυμία.Γιατί οι "υποψήφιοι" τουλάχιστον έχουν το θάρρος της υπογραφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος30/9/10

    Οικονομίδης της ΔΑΚΕ: "πράσινη επέλαση"

    Εκπρόσωπος της ΠΑΣΚ: "πολύ και βαθύ μπλε παρελθόν"

    Ποια η διαφορά συναδέλφισσα της ΔΑΚΕ;

    Απλά ήθελες να πεις κάτι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος30/9/10

    Για να μην παραξηγηθώ... Δεν ανήκω ούτε στην ΠΑΣΚ ούτε στη ΔΑΚΕ πια! Δεν θέλω να μαζέψω μόρια για να φύγω από την τάξη... όπως πολλοί που κυνηγούν τη θέση του Διευθυντή! Έ, κύριε Οικονομίδη;
    Αλλά, ρε παιδιά της ΔΑΚΕ, είναι "ανώνυμοι" "η κυρία και οι δυο κύριοι του ΠΥΣΠΕ"; Λέτε ψέμματα... Όλοι τουςξέρουμε και πιστεύω πως πάλι λέτε τη μισή αλήθεια όπως σας κατηγορούν.
    Να σας πω όμως κάτι; Πολύ φασαρία για το τίποτα. Αν είχε η ΔΑΚΕ το πάνω χέρι, τη θάση θα την έπερνε ο εκλεκτός της. Διαφωνεί κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ1/10/10

    Αγαπητέ Ανώνυμε συνάδελφε ( μα κανείς δεν έχει όνομα πια σ' αυτόν τον κλάδο;) ότι είχα να πω το είπα για μένα και ΜΟΝΟ!!Δεν είμαι συνήγορος ΚΑΝΕΝΟΣ!!!Αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι -τουλαχιστον -προκλητικό να παραδέχονται κάποιοι δημοσίως τις μεθοδεύσεις που γίνονται κεκλεισμένων των θυρών του υπηρεσιακού συμβουλίου.
    Παρεμπιπτοντως ,η "πράσινη επέλαση " πέταξε έξω τον υποψήφιο.
    Το "βαθύ και μπλε παρελθόν" ήταν το μειονέκτημα του.
    Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος1/10/10

    Δεν απαντάς κ. Αλεξάνδρα... Υπεκφεύγεις!
    Είναι "ανώνυμοι" η κυρία και οι δυο κύριοι του ΠΥΣΠΕ;
    Αν η ΔΑΚΕ είχε το "πάνω χέρι" στο ΠΥΣΠΕ, και καταλαβαίνεις τι εννοώ, θα είχε ο κ. Φιλλίπου την παραμικρή τύχη, ακόμα κι αν είχε τα "πολλά προσόντα" του κ. Πάτρα; Όχι βέβαια!
    Δεν είστε ειλικρινείς, φίλοι της ΠΑΣΚ και της ΔΑΚΕ. Σας ενδιαφέρουν τα δικά σας "παιδιά μόνο" και τίποτα παραπάνω.


    ΥΠΟΓΡΑΦΗ: Ένας μάχιμος δάσκαλος που δεν θέλει και δεν "μαζεύει" μόρια για να φύγει από την τάξη. Και υπάρχουν πάρα πολλοί ακόμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου2/10/10

    1.Δεν θα μιλήσω εγώ για το προφανές!Ούτε κρύφτηκα εγώ πίσω από την ανωνυμία!!!Άρα το ερώτημα σου δεν απευθύνεται σε μένα.
    2.Πιστεύω στην αξιοκρατία και αυτό δεν επιτρέπω σε ΚΑΝΕΝΑΝ να το αμφισβητήσει.Οπότε μακριά από μένα οι κομματικές πρακτικές.Αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω το μαύρο -άσπρο ,φίλε μου.Και ούτε να απολογηθώ για κανέναν.

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ:Μια μάχιμη δασκάλα που δεν έλειψε ΜΙΑ ώρα από την τάξη της στα 10 χρόνια υπηρεσίας και που δουλεύει πολύ περισσότερο απ' όσο πληρώνεται( όπως και πάρα πολλοί ακόμη).Και που φυσικά ΔΕΝ μαζεύει μόρια για να φύγει από την τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/10/10

    Μακριά από σένα οι "κομματικές πρακτικές", ρε κορίτσι μου, αλλά τότε τι γυρεύεις στη ΔΑΚΕ; Σε καπελώνουν, δεν το καταλαβαίνεις; Κουβαλάς νερό στο "μύλο" του Οικονομίδη, δεν μπορείς να το δεις; Κρίμα και σε πάω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου6/10/10

    Εν τέλει...μπορεί να έχεις και δίκιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος6/10/10

    Τώρα... μου την έφερες!!! Τελικά είσαι πολύ έξυπνη. Και ξέρεις κάτι ; Θα σε ψηφίσω, πίστεψέ με!
    Να είσαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΑΠΚΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ7/10/10

    Αλεξάνδρα, διάβασα τις στιχομυθίες με συναδέλφους και νομίζω ότι το ύφος σου και το ήθος σου δεν έχουν καμία σχέση με τις πρακτικές της ΔΑΚΕ (ανάλογα και με της ΠΑΣΚ). Δεν καταλαβαίνετε ότι το μόνο που κάνετε είναι ότι κάνετε "μάγκες" ορισμένους επιτήδειους που αγωνίζονται για τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και καπελώνουν όλους τους άλλους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/10/10

    Αλεξάνδρα,
    να και άλλος πιθανός υποψήφιος ψηφοφόρος σου...
    Από τη ΔΑΚΕ των "νεροκουβαλητών" θα σου μείνει κανείς;

    Φίλε και όψιμα ανεξάρτητε Γιώργο,
    Αμετροεπείς νουθεσίες και σχόλια του τύπου "δεν καταλαβαίνετε" για παραπάνω από τους μισούς συναδέλφους της Καστοριάς (να μην προσθέσω και αυτούς της ΠΑΣΚ) μάλλον συνάδουν με το ύφος αυτών που καταγγέλλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος8/10/10

    Δηλαδή εσύ πιστεύεις πως "καταλαβαίνουν"; Πάντα κάνεις τον τσομπάνο όταν έχεις μαντρωμένα τα πρόβατα στο... μαντρί της ΔΑΚΕ! Τι γίνεται όμως αν μεθαύριο ανοίξετε το μαντρί και το βρείτε άδειο; Συνάδω θα πει συντραγουδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/10/10

    ΨΗΦΟ ΣΤΗ ΔΑΚΕ... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΛΑ ΠΙΣΩ! ΣΩΣΕ ΜΑΣ...
    ΔΑΚΕ ΓΕΡΑ, ΚΡΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ!!! ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΟΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αλεξάνδρα Μιχαλοπούλου8/10/10

    Αγαπητέ συνάδελφε,
    δεν πιστεύω ότι ο ΑΠΛΟΣ δάσκαλος που ψηφίζει ΔΑΚΕ έχει διαφορετική άποψη από εμένα.Μόνο όσοι φορούν παρωπίδες δεν μπορούν να το δουν αυτό!!
    Στο κάτω -κάτω τι ζητάμε όλοι;Αξιοπιστία και αξιοκρατία.Κάνω λάθος;Γιατί λοιπόν να φοβηθώ αν "τελικά θα μου μείνει κανείς;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΑΠΚΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ8/10/10

    Αλεξάνδρα,
    Αν είμαι όψιμα ή πρώιμα ανεξάρτητος νομίζω ότι δεν είσαι σε θέση να το κρίνεις. Αν όμως έχεις στοιχεία, ακόμα και προσωπικά, σε παρακαλώ να τα δημοσιεύσεις για να επαληθεύσεις τον ισχυρισμό σου. Διαφορετικά, άσε τις εντυπώσεις και ασχολήσου με την ουσία...
    Να διαβάζεις προσεκτικά αυτά που γράφω ή να σταματήσεις την προπαγάνδα. Το δικό μου "δεν καταλαβαίνετε" δεν απευθύνεται συλλήβδην σε όσους ψηφίζουν ΔΑΚΕ ή ΠΑΣΚ. Απευθύνεται σε αυτούς που κάποιοι επιτήδειοι τους χρησιμοποιούν για προσωπικούς λόγους. Κατανοητό; Χαίρομαι που δεν είσαι από αυτούς και σου ζητάω συγγνώμη. Εσύ όμως είσαι αυτή που γράφεις "Λυπάμαι αλλά έχουμε αντιπροσώπους που μας αξίζουν αφού τους ψηφίζουμε". Νομίζω ότι γίνεται σαφές ποιος σέβεται την άποψη των συναδέλφων και ποιος όχι.
    Καταλήξαμε, λοιπόν, ότι κατεβαίνεις συνειδητά με την παράταξη της ΔΑΚΕ και μπράβο σου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του και είναι σεβαστές. Αφού είσαι ευχαριστημένη από την κατάσταση στην Παιδεία, την Οικονομία και τη χώρα γενικότερα μπορείς να αγωνιστείς να συνεχιστεί η ίδια κατάσταση. Εμείς βλέπουμε ένα χάλι και δεν έχουμε την ουτοπία ότι θα το αλλάξουμε. Έχουμε όμως όμως την ευθύνη να διαχωρίσουμε τη θέση μας και να αγωνιστουμε για κάτι καλύτερο και αυτό κάνουμε. Αν σε ενοχλεί αυτό, λυπάμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ8/10/10

    Αγαπητέ Γιώργο ,αυτά που λες ΔΕΝ τα έγραψα εγώ.Οτι γράφω το γράφω ΜΟΝΟ επώνυμα.Ξαναδιάβασε λοιπόν ότι δημοσίευσα εγώ με το όνομα μου από πάνω.Προσεκτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΑΠΚΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ8/10/10

    Αλεξάνδρα, σου ζητάω συγγνώμη. Τέλος, γιατί με τους υπόλοιπους δεν αξίζει να ασχολούμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ9/10/10

    Τέλος και για μένα,συνάδελφε.Και το εννοώ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή