Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι ,
Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στο χώρο της Α/θμιας Εκπ/σης Καστοριάς (Άδειες , παραιτήσεις , διορισμοί μεγάλου αριθμού αναπληρωτών δασκάλων και δυο νηπιαγωγών ) σας ενημερώνω ότι το ΠΥΣΠΕ Καστοριάς , στη σημερινή του συνεδρίαση , μπόρεσε να ικανοποιήσει το αίτημα των παρακάτω εκπαιδευτικών για αλλαγή της λειτουργικής τους θέσης .
ΔΑΣΚΑΛΟΙ : Εκπ/κοί ΠΥΣΠΕ Καστοριάς (με οργανική θέση) :
Παπαθανασίου Πέτρος : Δ.Σ. Πολυκάρπης (Επιστρέφει στην οργανική του θέση από το Δ.Σ. Βασιλειάδας που είχε τοποθετηθεί) , Κανδύλας Αθανάσιος : 1ο Δ.Σ. Καστοριάς (Από το Δ.Σ. Αμπελοκήπων) , Τσελεγκίδης Κωνσταντίνος : Δ.Σ. Αγίας Κυριακής (Επιστρέφει στην οργανική του θέση από το Δ.Σ. Οινόης που είχε τοποθετηθεί)
ΔΑΣΚΑΛΟΙ : Εκπ/κοί ΠΥΣΠΕ Καστοριάς (αποσπ. από άλλα ΠΥΣΠΕ) :
Λώλης Δημήτριος : Δ.Σ. Κορησού (Από το 4ο Δ.Σ. Άργους που τοποθετήθηκε χωρίς να το περιλαμβάνει στην αίτησή του) , Πλατάρα Μαίρη : Δ.Σ. Κωσταραζίου (Από το 4ο Δ.Σ. Άργους που τοποθετήθηκε χωρίς να το περιλαμβάνει στην αίτησή της) , Μελιοπούλου Ιωάννα : Δ.Σ. Αμπελοκήπων (Από το 8ο Δ.Σ. Καστοριάς που τοποθετήθηκε χωρίς να το περιλαμβάνει στην αίτησή της), Λιάτου Ευαγγελία : 5ο Δ.Σ. Καστοριάς (Από το 1ο Δ.Σ. Μανιάκων που τοποθετήθηκε χωρίς να το περιλαμβάνει στην αίτησή της) και Δημουλά Ευθυμία : 5ο Δ.Σ. Καστοριάς (Πρώτη επιλογή αίτησης , από το 1ο Δ.Σ. Μανιάκων που τοποθετήθηκε αρχικά , τελευταία της επιλογή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου