Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ - ΠΑΣΚ Εκπ/κών Π.Ε. Καστοριάς

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
εδώ και πολλά χρόνια συμπορευόμαστε όλοι μαζί με κοινούς αγώνες για την ανάδειξη και διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας. Με πολλούς από εσάς έχουμε ανταλλάξει απόψεις και έχουμε συνδιαλεχτεί σε θέματα που αφορούν τον κλάδο μας, αλλά και σε γενικότερα επιστημονικά και κοινωνικά ζητήματα.
Την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 η ΠΑΣΚ Π.Ε. Ν. Καστοριάς διεξάγει εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του συντονιστικού οργάνου της τοπικής ΠΑΣΚ Π.Ε. Καλούμε λοιπόν όλα τα μέλη και τους φίλους που θέλουν να λάβουν μέρος στη διαδικασία να προσέλθουν το απόγευμα 19.00 μ.μ. της 31ης Μαρτίου 2011 στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Καστοριάς , όπου και μας παραχωρείται ευγενικά για το σκοπό αυτό χρήση αίθουσας, από το Δ/ντή του Σχολείου.
Η συνδικαλιστική δράση απαιτεί συμμετοχή σε δημοκρατικούς θεσμούς ,με ενεργό ρόλο, όπως είναι η ΠΑΣΚ δασκάλων. Η λήψη θέσεων για θέματα που αφορούν τον κλάδο μας όπως το μισθολογικό, οι συγχωνεύσεις σχολείων (με ότι αυτό συνεπάγεται), η αξιολόγηση του εκπαιδευτικού, η μετάβαση στο νέο τύπο σχολείου, η επιλογή στελεχών εκπαίδευσης, τα προγράμματα σπουδών, οι εργασιακές σχέσεις κ.α. δεν μπορούν να λαμβάνονται χωρίς την ενεργή παρουσία της καθεμιάς και του καθενός από μας.
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
με μεγάλη χαρά θα σας δεχθούμε για να ανοίξουμε μαζί αυτές τις συλλογικές και δημοκρατικές διαδικασίες. Έτσι ώστε να αποτελέσει ο συνδικαλιστικός μας φορέας μοχλό πίεσης μεγαλύτερης έντασης τόσο προς τις πολιτικές μας ηγεσίες όσο και προς τις συνδικαλιστικές( τοπικό σύλλογο, Δ. Ο. Ε.)
Δημήτρης Λώλης
Γραμματέας - ΠΑΣΚ Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου