Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Μοριοδότηση ΠΕ 19 - 20. Επιμορφωτές Β΄Επιπέδου.

Θεωρώ ότι δεν προάγει τη έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης αυτό που έγινε με τους ΠΕ 19 – 20, να πάρουν δηλαδή τα 2 μόρια.
Κατά ανάλογο τρόπο θα πρέπει να πάρουν 2,5 μόρια και οι καθηγητές ξένων γλωσσών.
Έτσι αδικούνται όλες οι άλλες ειδικότητες που έχουν αφιερώσει κόπο και χρόνο, για να επιμορφωθούν σε ΤΠΕ 1 , ΤΠΕ 2 και έχουν αγγλικά επιπέδου lower ή proficiency

Το πανεπιστημιακό πτυχίο καθενός είναι προσόν διορισμού.

Προβλέπεται, άλλωστε, για τις ειδικότητες – παιδαγωγική - επιμόρφωση (ΣΕΛΜΕ. ΣΕΛΔΕ ….) η οποία δίνει επιπλέον προσόντα και μόρια. Μπορούν, μεταξύ άλλων, να κάνουν και αυτό οι εκπαιδευτικοί ειδικοτήτων, για να αυξήσουν κατά αναλογία τα προσόντα τους.
Θα μπορούσε, προάγοντας την έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης και προόδου, να υπάρχει και άλλη ανάλογη – σε κόπο,χρόνο και μόρια – επιμόρφωση για τους εκπαιδευτικούς ειδικοτήτων σε θέματα, για παράδειγνα, παιδαγωγικής ή διδακτικής.

Για τους επιμορφωτές Β΄ επιπέδου , συμφωνώ με τα τρία μόρια που τους δόθηκαν, αλλά το πιο σωστό θα ήταν να ενταχθούν στο άρθρο 13 παρ. 2στ , του Ν.3848/2010 (ΣΕΛΜΕ. ΣΕΛΔΕ ….. ), 1 μονάδα.

3 σχόλια:

  1. Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος
    https://www.eodigos.gr
    info@eodigos.gr
    Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος eodigos. Για όλα τα επαγγέλματα και για θέσεις εργασίας απο επαγγελματίες και ιδιώτες. eodigos ο Δικό σου οδηγός

    Επαγγελματικός Οδηγός Ελλάδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/1/20

    Μεταφορές Μετακομίσεις
    Έχουμε την δυνατότητα για μεταφορές κάθε είδους αντικείμενου που επιθυμείτε, οπουδήποτε στην Ελλάδα,
    με ασφάλεια, αξιοπιστία και συνέπεια στον προκαθορισμένο χρόνο παράδοσης.

    Η τεχνογνωσία που διαθέτουμε, μας καθιστά πρωτοπόρους στην μεταφορά ευαίσθητων αντικειμένων
    όπως έργα τέχνης, αντίκες, μουσικά όργανα και επαγγελματικά μηχανήματα.

    Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της κάθε μεταφοράς ή μετακόμισης, καλύπτοντας τις ανάγκες σας σε ολόκληρη τη διαδικασία, από την πρώτη μας επικοινωνία μέχρι και την ολοκλήρωση της παράδοσης στον χώρο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή